A legjobb módja annak, hogy wifi jel?

0
984

Mi van, ha a program, hogy növelje a sebesség a Wi-Fi, ha a sebesség a WiFi túl kicsi? A WiFi sebesség mérése. A statisztikák azt mutatják, hogy a felhasználók mintegy 60% – ának csak az internethez kell kapcsolódnia, hogy böngészhessen az interneten és a közösségi hálózaton – bár a kapcsolat sebessége nem különösebben fontos számukra, a fennmaradó 40% gyakran használja a multimédiás tartalmat online, vagy nagy mennyiségű információt tölthet le torrent kliensek vagy letöltőkezelők segítségével.

Gyönyörű internet sebesség, amely biztosítja a Wi-Fi-router, nem szeretem őket. Szakemberek ajánlják ezt a kategóriát az ügyfelek vásárolni drága berendezések nagy kategóriában. Az internet sebességének növelését azonban mérlegelni fogjuk a Wi-Fi routereken keresztül, anyagi költségek nélkül, hosszú ideig.

Mi az a wifi-router?

Sok felhasználó nem is tudja, hogy a Wi-Fi sebesség növelhető anélkül, hogy további berendezések vásárlása. A legtöbb esetben a Wi-Fi router vegyes BGN módban van csatlakoztatva – a gyártók az ilyen beállításokat standardnak állítják be, hogy a készülék bármilyen típusú mobileszközhöz csatlakozhasson.

A kapcsolat sebességének növeléséhez a vezetékes kapcsolat átviteléhez az útválasztó mögött található csatlakozóval állítsa az útválasztó üzemmódját N üzemmódra, valamint néhány, a megadott idő előtt felszabaduló eszközt. Azonban N módban is, a kapcsolat sebessége miatt a helytelen csatorna, ami lehet, hogy 10-20-szor kevesebb, mint az igényelt router.

A modern többszintes épületekben, irodaházakban több tucat útválasztó általában komoly akadályokat okoz egymásnak, amelyek hajlamosak megszabadulni az ilyen problémától, valamint növelik a kapcsolat sebességét, akkor viszont a jobb kommunikációs csatorna. Töltse le az ingyenes app, hogy ellenőrizze, melyik csatorna kevésbé elfoglalt:
A vezeték nélküli hálózat szkennelése után válassza ki azt a csatornát, amelyen a legalacsonyabb eszközök futnak, majd engedélyezze azt a webes ügyfél router vezeték nélküli fülén.

Mindig van egy probléma a Wifi kapcsolat?

Az interferencia Wi-Fi hálózaton keresztül történő csatlakozás esetén is létrehozhat szélessávú csatornát. Elméletileg, ez a funkció célja, hogy növelje a sebességkorlátot az útválasztó, de jelenlétében Interferencia más eszközök, a növekvő szélessége a csatorna megteremti az ellenkező hatást lassú kapcsolat sebessége jelentősen növekszik a kívánt értéket – csak keresse meg a vonal más beállítások a fülön a paramétereket a router web kliens vezeték nélküli hálózat, és válassza ki a lehetőséget, hogy a Automatikus mód meghatározása szélessége a csatorna nagyon nemkívánatos – az útválasztó folyamatosan megpróbálja növelni azt a tartományban építeni több problémát.

Egy másik ellentmondásos tanács az adóteljesítmény csökkentése – különösen a kompakt lakásokba telepített routerre vonatkozik. Wi-Fi hálózaton keresztül történő csatlakoztatás esetén az antenna nagyon magas jelerőssége csökken a minőségben. Hasonló hatás látható, ha egy mobiltelefon közelében az antenna-a GSM modul lehet teljesen kikapcsolva, bár a jel távolsága több száz méter lesz nagyon stabil, ha a router nem teszi lehetővé, hogy válassza adóteljesítmény, meg kell telepíteni egy nagyobb távolságra, mint a fogyasztók.

Az internet sebességének növeléséhez vezeték nélküli multimédiát kell használnia

Az internet sebességének növelése érdekében célszerű vezeték nélküli multimédia (wmm) funkciót használni. Ezt az útválasztó speciális beállításai támogatják, valamint a vezeték nélküli hálózati adapter paramétereinek ablakában található megfelelő megjegyzés telepítése elegendő, minden útválasztó Wi-Fi jelet használ szabványos n engedélyezése.

A Wmm – et úgy tervezték, hogy javítsa a kapcsolat sebességét, ha nagy mennyiségű multimédiás tartalmat kódol egy bizonyos módon-grafika, videó, hang, és más fajok. Ha inkább játszani online játékok, vagy nézni videók letöltés nélkül, ez a tevékenység fontos lesz.

Alacsony sebességű internet kapcsolat a globális hálózat Wi-Fi-n keresztül lehet, hogy az elavult titkosítási szabványos kiegyenlítés-ez különösen igaz az alacsony költségű eszközök alacsony teljesítményű chip. Adattitkosítási módszer WPA-TKIP vagy WEP nem lehet ésszerű, mert eredetileg úgy tervezték, hogy válassza ki a legjobb lehetőséget a szabványos router B vagy G titkosítási módszer a beállításokat a web client of WPA2-PSK router.