Hogyan lehet gyógyítani a fájdalmat?

0
1986

A hosszú merevség a csontok a gerinc a nyak okozza kellemetlen érzés miatt kopás vagy tömörítés az idegek az ízületek. Ezt a betegséget sarvikal spondylitis-nek hívják. Fájdalom és merevség van a nyakán és a vállán, valamint fejfájás és feszültség. A modern orvostudományban a nyaki spondylitis kezelése a fizioterápia és a fájdalomcsillapító tabletták. Azonnali kényelmet kapnak, de ez csak átmeneti kezelés. Jóga egy állandó megoldás erre a problémára, mert gyógyítja a betegséget a gyökérből oka.

Azonban, ha a beteg nehezen tud járni, allopátiás gyógyszereket, fizioterápiát és pihenést kell alkalmazni. Ez a helyzet nem lehet gyakorolni az összetett intézkedések, mivel ez a feltétel akkor fordul elő, súlyos körülmények között a betegség. Amint a többi jön, meg kell kezdeni a gyakorló összetett intézkedések figyelemmel kísérése hatékony útmutató a teljes felszabadulás.

Ízületi fájdalmak gyakorlása

Üljön egyenesen,vagy álljon fel, és gyúrja össze a tenyerét. Ezután helyezze a tenyeret a medulára a fej mögé. Most nyomja meg a fejet a tenyerével és a tenyérrel egymás ellentétes irányba, teljes hangsúllyal, hogy a fej ne mozoghasson előre vagy hátra. Aztán tedd a tenyeret a homlokra, és nyomd ugyanazt az ellenkező nyomást. Ezeket a műveleteket 8-10-szer.

Most tedd a jobb tenyeret a jobb arcra, és szorítsátok egymáshoz. Csináld ugyanazt a mozdulatot a bal orcáddal. Vidd őket 8-10-szer. Egyenesen álljon,majd forgassa mindkét kezét az óramutató járásával megegyező irányba, majd 10-15-ször az óramutató járásával ellentétes irányba. Aztán emelje fel mindkét kezét vállmagasságig, és hajlítsa meg a könyökénél. Ebben a helyzetben forgassa a kezét 10-15-ször körkörösen. Akkor gyere vissza az előző pozícióba.

A meditáció és a jóga gyakorlása

Súlyos esetekben a betegség, az ember nem gyakorolhat Pranayama, amely remeg. Ebben a betegségben a nadimadi, az ujjayi és a Bhramari pranayamas nagyon hasznos a pálcák megnyugtatására és stabilizálására. A meditáció és a jóga Kollégium gyakorlata a gerincvelő betegségekben nagyon hasznos. Ebben az állapotban az elmének a veleszületett légzésére kell koncentrálnia, miközben a test állandó marad a hatása alatt.

Gyakorolja egy kényelmes időszakban. Nagyon előnyös megkötni egy szíjat a nyak.
Meg kell aludni egy kemény ágy, hogy a gerinc rögzített. A súlyt nem szabad felemelni, sem a fej kell dolgozni dob. Számos különböző módja van annak, hogy észrevegyék, ezért az emberek hajlamosak aggódni az egészségük miatt. De mindig szem előtt kell tartanunk, hogy az egészség nagyon nehéz lehet, és soha nem szabad figyelmen kívül hagynunk, ha lábakról beszélünk.

Mit kell egy sarok fájdalom beteg venni, hogy megszabaduljon a betegség?

Mit kell egy sarok fájdalom beteg venni, hogy megszabaduljon a betegség? Ez sok ember fájdalma. Milyen típusú gyógyszer az isiász és miért és milyen betegségek esetén alkalmazható? A Vaidya nyelven arkulnisa néven is ismert, a honvágy és a köznyelvi nyelv nyelvén. Az isiász manapság gyakori problémává vált, és ennek a betegségnek a valószínűsége 40-50 éves korban magasabb. Nagyon fájdalmas és gyötrelmessé teszi a mindennapi életet.

Az isiászban a betegséget a farpofáktól a térdekig, néha a sarkokig terjedő fájdalom jellemzi, és a fájdalom néha enyhévé és néha elviselhetetlenné válik. Miután ült egy darabig, akkor van egy csomó baj és fájdalom, mint a tű szúrás. Azt is teszi a láb érzi kényelmetlen időnként. A beteg úgy érzi, kellemetlen ez a fájdalom, valamint megnyitja az álmát éjszaka.

Mi a homeopátiás orvosság az isiászra az allopátiában, ahol az isiász fájdalom az egyetlen fájdalomcsillapító és tapadás, de a homepátia a gyógyszerek kiválasztása alapján az egyes tünetek a beteg, ami egy állandó megoldás a problémára. Az isiászbetegség kezelésére használt gyógyszerek a következők.