A legjobb, ha jó a testizmod?

0
1909

Az izmok lehetővé teszik, hogy tudatosan mozgassuk a végtagjainkat, a levegőbe ugorjunk és megrágjuk az ételünket. De sokkal több olyan folyamatért is felelősek, amelyet nem tudunk aktívan kontrollálni, mint például a szívünk pumpálása, az élelem átitatása a torkunkon, sőt, elpirulunk tőlük. Az izmok szükség jeleket szerződést, majd mozgassa a mi élelmiszer -, hogy az agy energia. Ahhoz, hogy új izmokat építsünk gyakorlatokkal, figyelemre méltó képességüket használjuk arra, hogy fejlesszük magunkat, ha megsérülünk.

Kétféle izom létezik: csíkos és sima. Vannak rendszeres szalvéták vagy szalvéták, mielőtt megfigyelhető a mikroszkóp alatt. Ezek a csíkok miatt elrendezése izomrostok, amelyek alkotnak párhuzamos vonalak. A testünk részeit mozgató izmokat csontizmoknak hívják, és azok barázdált izmok. Aktívan irányíthatjuk őket az agyunkkal. Egy másik fajta barázdált izom azok, amelyek pumpálják a szívünket, amit nem tudunk aktívan irányítani.

Ez a folyamat az élelmiszerből származó energiától függ

Bizonyos molekulák az izomrostok lehetővé teszik, hogy a barázdált izmok gyorsabban összehúzódjanak, lehetővé téve számunkra, hogy előre lépjünk. A komplex folyamat fő szereplői az actin és myosin molekulák. A tudósok továbbra is elégedetlenek azzal, hogy az actin és a myosin lehetővé teszi az egész izom számára, hogy összehúzódjon. Köztudott azonban, hogy ez a folyamat az ételből származó energiától függ.

A sima izmok termelésének összehúzódása fokozatosabb, mint a csíkos izmok által termelt. Az élelmiszer emésztőrendszeren keresztül történő lassú és kontrollált mozgása jó példa erre. A simaizmoknak nincs türelmük, és nem tudjuk aktívan kontrollálni, amit csinálnak.
Stimulálja a kalcium összehúzódását. A barázdált és sima izomösszehúzódásokat irányító járatok nagyon különbözőek. De egy dolog közös bennük: a kalcium a kulcs molekuláris hírvivő a folyamatban.

A migráns izmok a motoros neuronokon keresztül kapják az agyból az indítókat. Ez izomkalciumot eredményezhet, ami az actin és a myosin hatás kialakulásához vezethet. A simaizomsejtek neuronális jelzéssel vagy hormonokkal aktiválhatók. Mindkét mechanizmus alakul ki, hogy változásokat okoz a kalcium-szint az izomsejtek. Ez a myosin aktiválódásához, valamint az izom összehúzódásához vezet.

Néhány sima izmok állandó összehúzódás

Néhány simaizom állandó összehúzódásban van, és az ereink vonalába tartozó izmok ebbe a kategóriába tartoznak. Állandó kalcium ellátás lehetővé teszi, hogy ezek az izmok, hogy ellenőrizzék a vér áramlását. Például, amikor az izmok, amelyek körvonalazzák az erek az arcunkban relaxálnak, elpirulunk. Amikor edzünk, megrongáljuk az izmainkat. Ezután az őssejtek helyreállítják a károsodást, és az izmok megerősödnek.

Edzés közben, mint például az energiafogyasztás magas, különösen akkor, ha a sejt reaktív oxigén fajokat (ROS) hozamként termel. Ros úgy gondolta, hogy nagyon mérgező a sejtekre, és eddig akadályozta az izomjavítást. Ólom tanulmány szerzője Adam Horn magyarázza, ” a fitness közösség még mindig egy közös meggyőződése, hogy figyelembe antioxidáns kiegészítők edzés után javítja az izmokat is.”

Egyes élelmiszerek elősegítik a vér áramlását az izmok

Ha azok közé tartozik, akik néznek antioxidánsok, hogy gyorsítsák fel az izom javítás után az edzés, akkor lehet, hogy érdemes, hogy az izmok a saját dolgokat. Ha azt szeretnénk, hogy úgy néz ki, fitt, hang a konyha játék az edzőteremben legyen olyan erős, mint a játék. Szivattyúzó vas izomnövekedés fontos, ezért elegendő mennyiségű ásványi anyag történik.

Egyes ételek elősegítik a vér áramlását az izmok, növelik a hatékonyságot, és javítják a sebességet, ahol ők maguk, így növekedhetnek. Bevezetésével több tápanyag-sűrű élelmiszerek a diéta nem csak segít meghatározni az izmok több, hanem segít a gyorsabb fogyás erőfeszítések, amely segít megnyilvánulni szélesebb körben átfogó. Szóval fogj egy kolompot az egyik kezedben, és fogj egy bevásárlókocsit a másikban, és szerezzük meg, itt van 25 legjobb étel egy tónus testnek.

Bár a klasszikus saláta büszkélkedhet a zöld fehérje, csomag lenyűgöző mennyiségű fekete vas, egy ásványi izomnövekedés fontos. A vas segít a testnek oxigént juttatni az izmaiba, segít a javításban a nehéz edzés után, és ösztönzi az izomrostok szintézisét, ami meghatározza, hogy mit akar.